Veškerá jídla, která podáváme tvoříme z těch nejlepších surovin od našich dodavatelů. A máme jich hned několik. Vybíráme si opravdu pečlivě a díky tomu můžeme zaručit jedinečnou kvalitu našich pokrmů. Přesvědčete se sami.
Farma rodiny Němcovy byla založena v roce 1990. Patří mezi nejlepší podniky zaměřené na zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky - Českomoravské vrchovině. Tato krajina dává svou rozmanitostí, podhorským charakterem, řídkým osídlením a panenskou přírodou ty nejlepší podmínky pro chov skotu. Mezi hlavní zásady farmy patří hospodařit s respektem k životnímu prostředí a tak chovají i kuřata. Díky volným výběhům, kvalitní stravě, která sestává především z obilí a kukuřice mají jejich kuřata pevnou strukturu masa a vynikající chuť. Kuřata najdete na našem denním menu, stálé kartě i v nabídce cateringu. Mléko a mléčné výrobky si můžete koupit v našem obchůdku.
Zemědělské družstvo Mladotice se zasloužilo o přežití původního genu Přeštického černostrakatého prasete. Toto maso získává rychle na oblibě, je optimálně mramorované tukem, což mu propůjčuje jedinečnou křehkost, šťavnatost a bohatou chuť. Přeštické vepřové maso využíváme především na naše obědové menu, grilované na rautech, ale nabízíme jej i jako steaky, které si u nás můžete vybrat z pultu
Jako jedni z prvních začali preferovat pastevní způsob chovu. Jejich stádo čítá 70-100 ks dobytka. Jalovice a krávy spásají celý rok plochu 95 hektarů v kopcích nad slapskou přehradou. Skot dokrmují pouze tím co sami vypěstují, farma funguje tedy soběstačně a produkuje minimální ekologickou stopu. Jejich odleželé maso používáme na obědové menu, vaříme z něj vývar a meleme náš Evergreen hambáč. Maso vyzrálé můžete ochutnat jako steak z našeho pultu
Manufaktura na kraji Karlových Varů. Majitel Jan Blažek si je dobře vědom, že mouka je nejdůležitější vstupní surovinou jeho těstovin. Má proto vybranou vlastní malou mlýnici v Itálii. Díky mouce jsou těstoviny tak chutné a krásně pórovité. Pro výrobu dále používají italská, přírodní formou pasterovaná, vajíčka. Těstoviny jsou více vaječné, a proto jsou tak krásně žluté a nedobarvované. Z těchto těstovin připravujeme jídla na obědová menu a na stálou kartu, vždy podle autentických italských receptů. Můžete si je ale koupit i v našem obchůdku a zkusit si je uvařit sami.
Vejce z podestýlkového chovu rodiny Králových jsou naprostým základem naší snídaňové karty. Tato vejce nesnášejí neopeřené chudinky v polských klecích, ale obilím krmené nosnice žijící na přírodní podestýlce. Proto jsou jejich vejce chutnější, zdravější a mají sytější barvu žloutku.
Vždy usměvavá Šéfpekařka paní Štěpanovská zde peče pečivo dle tradičních českých receptů. Kvas na její legendární pšenično-žitný chléb zraje 72 hodin, díky čemuž je pro nás rychleji stravitelný a hlavně úžasně chutný. Pečivo si u nás můžete koupit každý den. Používáme ho i v kuchyni a na cateringy.
Rodina Campanelli pěstuje olivy na břehu Jaderského moře v kraji Abruzzo. Vyrábí olivový olej od roku 1890, tajemství výroby dědí z generace na generaci. Olej vyrábí pouze mechanickými postupy prvního lisování klasickým způsobem, lisováním za studena mlýnskými kameny. Vyrábí se ze staletých olivovníků. Tento skvost propůjčuje našim pokrmům nezaměnitelnou lehkost, chuť i strukturu.